Online Marketing

Online marketing

Online marketing bestaat ondertussen meerdere decennia en is uitgegroeid tot een geweldige oplossing voor bedrijven die nieuwe klanten willen vinden. De betekenis van online marketing.

“… om het even welk hulpmiddel, strategie of methode om de firmanaam uit aan het publiek te krijgen. De advertenties kunnen vele verschillende vormen aannemen en sommige strategieën richten zich op subtiele boodschappen in plaats van duidelijke advertenties. “

cruciaal onderdeel van je online marketing

Meer dan enkel een goed design

Je website is een cruciaal onderdeel van je online marketing. Een website moet meer zijn dan enkel een goed design. Een goede website is volgens ons:

  • Een website die goed gevonden wordt (SEO/SEA)
  • Een website die graag gedeeld wordt op social media
  • Een website die bezoekers omvormt tot prospects/leads (UX/CRO)
  • Een website die duidelijk uitstraalt wie u bent en wat u doet
  • Een website die geregeld geüpdate wordt (content marketing)
  • Een website die makkelijk te navigeren is (IA)
  • Een website die … (vul zelf in)

Basis website: €1.999,00

Niet elke website is vindbaar via Google en niet elke digitale marketing campagne is automatisch een succes.

Bij Websites Laten Maken willen we onze klanten helpen om waardevolle media en inhoud te distribueren naar potentiële toekomstige klanten.

Wil je starten met SEO, SEA, content marketing of Social media dan zijn een marketing strategie, keyword onderzoek en concurrentie analyse fundamentele processen om te komen tot een compleet online marketing plan.

Link Building is een fundament van online marketing en vaak noodzakelijk om te kunnen concurreren in SEO ook daarvoor kan u op ons rekenen.

U kan kiezen om de complete online marketing uit te besteden of wij kunnen u begeleiden/opleiden. Zo leren we u alle kneepjes van het vak zoals Google Analytics, en e-mail marketing.

Copywriting uitbesteden is mogelijk tegen interessante tarieven, we doen dit dagelijks voor product pagina’s maar we schrijven evengoed creatieve teksten. SEO copywriting is uiteraard mogelijk.

Dankzij onze jarenlange kennis van online marketing zorgen we er voor dat Google uw website vertrouwt zodat u binnenkort meer leads kan ontvangen via internet marketing.

Contacteer ons